Brigitte Meuwsen is  een  puur Rotterdamse, die sinds 14 jaar in Zwitserland woont en al jaren droomde over het maken van haar eigen teksten en muziek.

Via myspace kwam ze in kontakt met de in Londen wonende Jamaicaanse producer Steve Wellington aka Dreadlox Holmes. Beiden zijn  enorme fans van Roachford en door het schrijven van een comment op Roachfords myspace,  vond Steve haar en sindsdien zijn ze myspace-vrienden. In december 2007 hebben Steve en Brigitte elkaar voor het eerst ontmoet in Londen. Brigitte bracht voor Steve de wereldberoemde zwitserse chocolade mee, zodat hij haar niet meer zou vergeten. In april 2008 ontmoetten ze elkaar weer bij een geweldige Roachford gig in Londen. Daar vertelde Brigitte haar droom aan Steve aka Dreadlox Holmes over het maken van haar eigen muziek en hij beloofde haar te helpen. Dus ze begon met schrijven en een paar weken later vertrok ze met haar teksten naar Londen, waar Steve de muziek componeerde.  Haar debuutsingle „That’s What It’s All About“ werd opgenomen in Dreadlox’ Havavision Studios in Camden Londen en de Soundville Studio in Luzern, Zwitserland. De single is released bij Dreadlox Holmes’ onafhankelijke label Havavision Records en te downloaden bij o.a. Itunes, Amazon…. of te koop via Havavision Records of www.myspace.com/brigittemeuwsen

Inmiddels hebben Brigitte de dromer en Steve de producer reeds vijf singles uitgebracht, die via Itunes etc. te downloaden zijn,  met remixes van dj’s uit o.a. Holland, USA, UK, Frankrijk en Maleisie.  Remixen zijn al te beluisteren op compilatie cd’s in Rusland en Holland (Made In NL). Brigitte’s debuut album „Pfff“, is op 7 december 2009 uitgekomen. Het is een „fun & funky mix of pop meets dance“ album geworden, met de meest uiteenlopende muziekstijlen.
Brigitte zegt: „dat ik mijn droom waargemaakt heb, bewijst dat alles mogelijk is in je leven, je moet er gewoon in geloven en ervoor gaan!!

Als voorbeeld voor mijn drie dochters, dat zij hun dromen moeten waarmaken en nooit op moeten geven!!